Mopokorttiharjoituksia

Tarjoamme ilmaiseksi mopokortti harjoittelun ja voimme lähes taata sinun pääsevän ensimmäisellä läpi, kun tankkaat kysymykset muutamaan kertaan läpi virheettömästi.

Harjoittele mopokorttikokeeseen!

Tahdottua voimaa, se on se salaisuus. Iske kaikki likoon ja reenaa mopokorttia niin, että hiki valuu! Raakaa hommaa, mutta todellista, josta vaarini kommentoisi "Poika, tämä on elämä". Don't give up - Älä luovuta! Reenaat, varaat kokeen ja näytät niille!

Mopokortti harjoittelu

Perus ajokortti jutut on syytä osata. Joukossa on perus sanasta huolimatta muutama sellainen juttu, mikä pistää pikku Petterin mutkalle.

Liikennesäännöt ovat pakollisia jokaiselle tiellä kulkevalle. Niiden avulla kukin pystyy liikkumaan turvallisesti ja vältytään useilta onnettomuuksilta. Liikennesäännöt ovat yhteyset pelisäännöt joita niin mopoilijan kuin kokeneen autoilin tulee noudattaa.

Mopon vakuuttaminen on hyödyllinen aihe, että poliisisedällä ei ole asiaa keskeyttää ajelua keskenkaiken tien päällä.

Maksimoi onnistuminen mopokokeessa. Saat 5 eurolla aidot liikennekuvaharjoitukset - tilaa täältä!

Mikä on mopokortti.info

Sivusto, missä voi harjoitella mopokorttia varten. Jokaisen kysymyksen yhteydessä esitetään kolme vastausvaihtoehtoa kuten oikeassa testissä.

Sivustoa ylläpitää Devea Oy, joka on toimittanut jo vuodesta 2005 nuorille harjoitusmateriaalia internetin välityksellä mopokorttikoetta varten.